Divendres 23 de juliol: FEGP, Torre de Guaita i Associació de dones la Roca Foradada

Divendres 23 de juliol: reunió amb la FEGP, arriba nova Torre de Guaita i final de curs de l’Associació de dones la roca foradada

Ens arriba un nou número de la revista Torre de Guaita, la fem cada dos mesos i tenim feina perquè ens hi càpiga tot, bona senyal!

Al migdia l’Arantzazu i jo ens reunim amb la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), amb la seva presidenta Neus Lloveras i la directora general Rosa Jorba. Amb la Neus ens coneixem de fa temps, de quan era l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i també presidenta de l’AMI, a part que va ser la pregonera dels 3 Tombs de La Bisbal. Parlem de la situació industrial i empresarial al gran Penedès i, concretament, al Baix Penedès. Obrim noves vies de col·laboració amb la Federació, tant a nivell de formació d’Integra’ls com de formació per les empreses. Amb l’anterior direcció era molt fàcil treballar-hi i, ara amb la Neus al capdavant, segueix essent fàcil!

A les 10 de la nit vaig a la Plaça de l’església per participar, com a sòcia i alcaldessa, del final de curs de l’Associació de Dones la Roca Foradada. Una associació molt activa que, per la Covid, ha organitzat moltes menys activitats, però no volien deixar de fer una festa amb les sòcies. Hem gaudit d’un magnífic concert de guitarra pel guitarrista bisbalenc Javier Garcia i, al marxar, ens han obsequiat amb una flor. Moltes gràcies a la junta de l’associació i seguiu així; Puri, Ma Isabel, Ma Montserrat, Ma Carme, Ma Lluïsa, Elena, Carmen, Esperança i Asunción!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari