Dijous 22 de juliol: última classe de Postgrau abans de parar per vacances

Dijous 22 de juliol: dia de postgrau a Barcelona, calor extrema!

Avui és l’últim dia de classe del Postgrau en Lideratge i governança local d’aquest estiu i, fem vacances fins al setembre. Avui és un dia molt i molt calorós i, per tant, amb un alt risc d’incendi. Quin patir!
Dinem, com sempre, al terrat de la UPF amb vistes espectaculars. Fa molta calor però passa una mica d’airet que va bé. Compartim el dinar amb alcaldes i regidors/res parlant dels temes d’actualitat: Festes Majors, mesures de prevenció d’aquest estiu, …
La sessió d’avui és pràctica sobre un cas real urbanístic de Barcelona. Primer l’explicació, després fem grups i ho treballem i, finalment, ho posem en comú.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari