Dimecres 21 de juliol: gent gran, castells, seguretat i prevenció i dinamització comercial

Dimecres 21 de juliol: xarxa d’ambaixadors del bon tracte, reunió amb la Colla Joves Xiquets de Valls, consell d’alcaldes i reunió de la dinamització comercial per la Fira

A les 11 del matí el Feliu i jo acompanyem a la Paqui a la reunió de treball de la Xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte. A l’auditori del CMC veiem el curtmetratge “Persones Grans. Grans Persones”. Després la Paqui i la Puri han explicat en què consisteix el servei bon dia. Les explicacions ens han emocionat! Per finalitzar entre la Paqui i la Jerusalen han llegit un manifest contra la discriminació i l’exclusió per l’edat de les persones.
La xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte és una iniciativa per fer xarxa, per compartir recursos i experiències entre professionals, entitats i ajuntaments de les comarques del Baix Penedès i el Tarragonès. En sortiran projectes molt importants!

Al migdia ens connectem amb la Colla Joves dels Xiquets de Valls, a començaments d’agost ja quedarem, però avui els hi presentem el que organitzarem pel 15 d’agost. Com que o sabem encara les indicacions que tindrem del Procicat, ens emplacem a concretar uns dies abans. El que és segur és que hi haurà moviment a la plaça el 15 d’agost!

A mitja tarda vaig al despatx de l’Ajuntament per avançar feina i, a dos quarts de set em connecto al Consell d’alcaldes de la comarca. És un consell extraordinari on, des de Mossos i Bombers, ens expliquen els efectius que tenen per la comarca, la situació actual i també posem en comú inquietuds, consultes i propostes de futur. Un consell d’alcaldes molt interessant i necessari.

Quan acabem el Consell d’alcaldes, vaig a l’auditori del CMC perquè, a dos quarts de nou del vespre, fem reunió per presentar a comerços i serveis la nova proposta dinamitzadora per la Fira. El Jordi de la Cambra de Comerç de Tarragona és qui ens ho explica, després de vàries reunions amb la regidora de comerç, la Judith. Sí que queda molt de temps, però amb l’agost pel mig no volem que el temps se’ns tiri al damunt!

Dia variat amb propostes de gent gran, de castells, de seguretat i prevenció i dinamització comercial.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari