Dilluns 19 de juliol: avui fa 18 anys que ens vam casar!

Dilluns 19 de juliol: reunions, benvinguda, piscina i aniversari de casament

A les 9 del matí em connecto a la reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona per anar preparant la propera dinamització. Ja n’havíem parlat però avui ho hem concretat, juntament amb la regidora de comerç i la tècnica d’ocupació, per explicar-ho als comerços i establiments. El comerç de proximitat i la seva potencialització és un dels grans eixos d’aquesta legislatura.
Després tinc dues reunions amb ciutadans per temes d’urbanisme i del servei d’aigua. I al migdia em reuneixo, telemàticament, amb urbanisme de Tarragona per unes consultes.

Per la tarda primer vaig a l’Ajuntament per donar la benvinguda a una nova família empadronada i després a la piscina. Vaig a la piscina amb l’equip de govern que, després de banyar-nos, aprofitem per fer reunió.

Avui fa 18 anys que ens vam casar, era un dia molt calorós, m’atreviria a dir que més que avui! Un dia genial, un dia molt important compartit amb familiars i amics. Seguim endavant vivint amb la il·lusió de gaudir del dia a dia junts.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari