17 i 18 de juliol: cap de setmana de pressupostos participatius a Can Gordei i l’Esplai, de celebració de casament civil, de Festa Major Xica a la Societat i de concert homenatge a la vida

17 i 18 de juliol: cap de setmana de pressupostos participatius a Can Gordei i l’Esplai, celebració de casament civil, Festa Major Xica de la Societat i concert d’homenatge a la vida.

El dissabte 17 de juliol de 10 del matí a 12 del migdia, vaig amb la Judith i la Paqui a Can Gordei pels pressupostos participatius. Durant la setmana passada es van repartir els papers per les cases, perquè els veïns i veïnes de Can Gordei puguin avui avui i votar la proposta pels pressupostos participatius. Per votar els donem un obsequi molt xulo!
Venen bastantes persones a votar i, les que no han pogut venir, poden venir a l’Ajuntament de dilluns a divendres de la setmana que ve. Aprofitem per  anar a veure les obres de la rampa d’accés del local a la pista i les obres d’ampliació del local. Va prenent forma!

A quarts de 6 de la tarda ja sóc al Centre Municipal de Cultura, per celebrar el casament civil del Gerard i la Sunhwa.  La sala molt ben decorada, com sempre, per l’Eva de Secrets Vintage. Un casament en català i anglès per aquesta parella a qui em feia molta il·lusió casar. Que sigueu molt feliços!

 

I al vespre cap a la Societat! Comencem els actes de la Festa Major Xica, per Santa Margarida. Avui gaudim del concert de jazz amb Strollin’ Quartet, amb una veu suau i dolça i una música excel·lent!

El diumenge 18 de juliol comencem a les 9 del matí amb les matinades de la Festa Major Xica. Matinades del grup de grallers i tabalers de la Societat, recorrent tot el poble.

Acabem a tres quarts de 10 del matí aproximadament i, amb la Judith, marxem a l’Esplai.

A l’Esplai ja hi són la Paqui, el Feliu i el Félix amb tot preparat pels pressupostos participatius, que són de 10 del matí a 12 del migdia. Estem la mar de bé a l’ombra, i parlant amb els veïns i veïnes de l’Esplai.

A 3 quarts de 12 del migdia marxo, amb la Judith, cap al poble per l’actuació del Grup de Geganters i grallers de la Societat. Actuació al migdia per la Festa Major Xica.
Gaudim d’un concert del grups de grallers i tabalers i d’alguns balls dels gegants Sebastià i Margarida. Que bé tornar a gaudir de la cultura popular!

Per la tarda tenim l’homenatge a la gent gran del municipi i, a quarts de 7 de la tarda ja som al pati de l’escola per col·locar les cadires i deixar-ho tot a punt. És un homenatge a tota la gent gran, oferint-los un concert del Duet Alma amb cançons de la seva vida.
Més d’un centenar de persones gaudim, cantem i ballem (davant de la cadira) del concert. Aprofitem també per fer un agraïment públic als voluntaris i voluntàries que cada dia truquen des del servei Bon dia. Només de veure les seves cares i comentaris al sortir, ja veus que ha valgut la pena. Gràcies Paqui per la organització!

Gran cap de setmana!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari