Dijous 15 de juliol: reunions, postgrau i festival EVA

Dijous 15 de juliol: reunions, postgrau i festival EVA

Dijous al començo reunions a les 9 del matí amb l’enginyer municipal i la regidora de mediambient pel seguiment de diferents projectes. Després atenció ciutadana per un tema d’aigua i aparcament. I al migdia reunió amb la tècnica de SOM Bisbal, la regidora de comerç i una de les empreses del polígon per explicar-nos projectes i també la necessitat de noves ofertes de treball. Bones notícies pel municipi!

A quarts de 4 de la tarda, com cada dijous, em connecto a la sessió del postgrau en lideratge i governança local. Avui amb el David Sancho sobre l’avaluació de les polítiques públiques, la gestió política amb indicadors. Molt interessant!

I a quarts de 10 de la nit pugem cap a la riba per gaudir del primer festival EVA (En Veu Alta) d’aquest any: ·D’aquells boleros aquells contes“. Tres contes explicats i interpretats amb varis boleros entremig. M’ha entusiasmat, com a la majoria de les persones assistents amb qui he parlat. Música excel·lent i la interpretació i veu espectaculars. Si no heu pogut venir i teniu l’ocasió d’anar a un altre municipi per escoltar-los, aneu-hi!
Acabem a quarts d’11 de la nit i ens quedem a sopar al bar la riba. Som vint persones que ens repartim en dues taules, complint la normativa. La millor manera d’acabar un dijous: gran espectacle i sopar amb amics!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari