Dimarts 13 de juliol: polígon, GAIP, reunions i premis al mèrit escolar

Dimarts 13 de juliol: dia intens amb visita al polígon, mediació amb la GAIP, reunions i lliurament dels mèrits escolar

A les 9 del matí sóc al polígon industrial de la Bisbal, amb les obres d’una nova nau industrial. Anem bé!

Després a l’Ajuntament feina diversa amb l’equip de govern. Fins al migdia que em connecto a la mediació convocada per la GAIP (Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública), La GAIP és un òrgan especialitzat i plenament independent, elegit pel Parlament de Catalunya i encarregat de vetllar pel compliment i les garanties del dret d’accés a la informació pública. La principal responsabilitat de la GAIP és atendre reclamacions de la ciutadania contra resolucions administratives relatives a sol·licituds d’accés a la informació pública.
Doncs resulta que un regidor de la oposició ha presentat queixa per no donar-li tota la documentació sol·licitada. No vull entrar en detall, només dir que demanava contractes i factures d’abans del 2015 i no és documentació que es tingui a mà i s’ha de preparar. Però ho tindrà. La veritat és que l’anem preparant igualment, sense haver d’anar al GAIP. Tot l’equip de govern sabem de la importància de l’accés a la informació i documentació, sobretot perquè durant 8 anys vam patir negació total i absoluta de tot per part de l’antic equip de govern. Penseu que des que vam entrar, els regidors i regidores de la oposició tenen accés directe al registre d’entrada i sortida del registre, al llibre de decrets i al portal de transparència (on hi té accés tothom).

Per la tarda l’equip de govern tornem a l’Ajuntament per una reunió amb tres veïns de Can Gordei per consultes i propostes de Comissió de festes. Endavant amb les iniciatives!

I a les 7 de la tarda som a l’auditori del CMC pel lliurament dels premis del mèrit escolar, als estudiants de 6è de primària de l’escola Ull de Vent, 4rt d’ESO i 2n de Batxillerat de l’IES Coster la Torre, amb millors notes d’aquest curs 2020/21. Moltes felicitats Sara, David, Queralt i Marta! Seguiu així!! Felicitar també a les seves famílies i al professorat.
També ens han acompanyat els directors de l’escola i l’institut i el tutor de 6è. Gràcies per ser-hi! I felicitar a la Leo, regidora d’ensenyament, per la organització.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari