9, 10 i 11 de juliol: reunions, castells, cine, xerrada i excursió

9, 10 i 11 de juliol: divendres i cap de setmana de reunions, Castellers de Vilafranca, cine Gaudí, xerrada sobre el càncer de pit i excursió a Castellar de n’Hug.

El divendres 9 de juliol al matí tenim vàries reunions, en destaco la que ens hem connectat la Leo i jo per les comunitats energètiques, un projecte molt important que tot just comencem.

A les 7 de la tarda el Feliu, la Judith i jo som a Cal Figerot a Vilafranca, per parlar amb els Castellers de Vilafranca. La setmana passada vam parlar amb els castellers de la Bisbal per la Diada del 15 d’agost que, tot i que no serà una Diada castellera, volem fer alguna activitat relacionada. I avui comencem la ronda de les colles convidades. Sempre és un plaer parlar amb els Verds!

I a les 10 de la nit, anem cap a la pista per veure “No matarás“dins el Cicle de cinema Gaudí en Català. El juliol i agost són els dos mesos de l’any que no tenim pel·lícula del cicle de cinema Gaudí en català, però aquest mes ens han proposat passar aquesta pel·lícula a la fresca. ÉS una pel·lícula intensa, de patir i reflexionar sobre el problema que pot representar el no saber dir “no”. Si teniu la ocasió, no us perdeu de veure-la.

El dissabte 10 de juliol per la tarda, assisteixo a la xerrada organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada “Arrela’t. Examina’t a temps“, amb el Josep Costa i la Neus Guirro.
Un projecte interessant per promoure l’autoexamen per prevenir a temps el càncer de mama i el projecte arrela’t per les persones que el pateixen. És una xerrada que val molt la pena, molt necessària sobretot pel testimoni de la Neus en viure i superar la malaltia en primera persona. Gràcies per la xerrada i felicitacions a l’Associació de Dones per organitzar-la.

El diumenge 11 de juliol anem tota la família d’excursió, aprofitant que acompanyem al Magí a les colònies de l’Estiu és Teu. Passem el dia a Castellar de n’Hug i a les fonts del Llobregat. Dia de família enmig de la natura, aigua i pau.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari