Dijous 8 de juliol: reunions, convocatòria de Junta i postgrau

Dijous 8 de juliol: reunions, convocatòria de Junta i tarda de postgrau

Aquest matí vàries reunions amb bisbalencs i bisbalenques per temes de serveis i entitats. Després anar signant la convocatòria de la Junta de Govern per dilluns, amb algunes propostes fruit de treball de setmanes!

A quarts de quatre de la tarda em connecto a la primera classe del postgrau en lideratge i governança local: la nova gestió pública del segle XXI; pensament estratègic, tecnologia i noves dinàmiques de col·laboració público-privada, amb el professor Carles Ramió.
A dos quarts de 5 de la tarda i fins a dos quarts de 7, tenim la classe de la nova gestió pública del segle XXI amb en Jordi Martí. Dues hores que passen volant entre escoltar, aprendre i treballar casos pràctics.

Quan acabo surto una estona al terrat i una estona al pati, perquè em toqui l’aire i gaudir del silenci, la pau i tancar una estona els ulls!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari