Dilluns 5 de juliol: visita al local de Can Gordei i sis reunions (3 telemàtiques i 3 presencials)

Dilluns 5 de juliol: dia intens amb visita a les obres de Can Gordei i el nou servei de venda de pa i de 3 reunions telemàtiques i 3 de presencials

A les 9 del matí sóc, amb la Paqui, al local de Can Gordei. Avui és el primer dia que el local social està tancat per les obres i el primer dia que la Nina d’Aresmar ve a vendre-hi pa. Així, mentre durin les obres, els veïns i veïnes de Can Gordei podran comprar pa, pastissos, … sense sortir de Can Gordei.
Hi hem estat una bona estona i després hem anat a veure les obres, que han començat per la rampa d’accessibilitat a la pista. Obres necessàries que volíem fer el 2019 però que no va ser possible perquè no teníem majoria i la oposició no ens va votar els pressupostos i, per tant, no vam poder fer inversió.

Vaig cap a l’Ajuntament i a les 12 del migdia em connecto a la reunió telemàtica amb polítics i tècnics de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) de l’àrea d’economia, per preparar properes reunions i accions de l’àmbit. Segueixo treballant fins les 2 del migdia que vaig cap a casa a dinar.
A les 4 de la tarda torno a ser a l’ajuntament per avançar feina i a le 5 de la tarda em connecto al Consell de Mobilitat de l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità), on hi assisteixo com a membre de l’executiva de l’ACM. Reunió interessant on ens expliquen informes, inicis de treballs, estat de la tramitació del pla director d’infraestructures i la mobilitat en l’escenari post covid-19, entre d’altres.

Surto de la reunió a 2 quarts de 7 de la tarda, una estona abans que acabi la reunió, perquè ja han arribat de la Colla castellera de la Bisbal. M’hi reuneixo juntament amb la Judith i el Feliu per parlar de la Diada castellera i alternatives. Estem millor que l’any passat però som conscients que encara no podem gaudir de la diada castellera de la Mare de Déu d’agost. Almenys avui posem idees sobre la taula per adaptar-ho a la nova situació, amb l’esperança que l’any que ve puguem tenir Diada castellera en majúscules!

A les 7 de la tarda pugem cap a la sala de Plens perquè ens reunim amb les entitats que participen de la cercavila de la Festa Major (Grup de Geganters i Grallers de la Societat, Ball de Diables, Gitanes de la Bisbal, Colla castellera) i també entitats que no ens hi havíem reunit o que faltava aclarir actes de la Festa Major (club d’escacs de la Societat i els Esventats). Ja tenim el programa quasi a punt i aviat el podrem presentar!

Acabem a 3 quarts de 8 del vespre i baixem al despatx perquè a les 8 la Leo, el Feliu i jo tenim reunió amb uns veïns del Papagai que, per motius laborals, havia de ser a aquesta hora. No ens coneixíem i ha estat un plaer parlar-hi i que ens expliquessin. Ara a treballar per solucionar-ho.

El dia encara no s’acaba perquè a dos quarts de 9 del vespre passats em connecto a una reunió del Consell Comarcal, de l’equip de govern, per varis temes d’interès. I fins a tres quarts de 10 de la nit no surto de l’Ajuntament per anar cap a casa.
Marxo cansada però satisfeta de la feina feta avui tant meva com de tot l’equip de govern!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari