3 i 4 de juliol: gran cap de setmana amb casament civil, concert, àpats familiars, piscina i Ortigós

3 i 4 de juliol: gran cap de setmana amb celebració de casament civil, concert del cor Zòngora, àpats familiars, primer dia d’anar a la piscina, pressupostos participatius a l’Ortigós i festa de l’Ortigós

El dissabte a les 12 del migdia tinc el goig de celebrar el casament civil d’una parella bisbalenca, l’Ana Belén i el Ginés. Felicitats parella!

A les 8 del vespre anem a la Societat per gaudir del concert “Tradició i poesia” del Cor Zòngora, del Vendrell. El Cor Zòngora és un cor de noies de l’EMMPAC (Escola Municipal de Música Pau Casals), dirigit per la Montserrat Meneses, una coral de primera categoria!
El concert d’avui és un recull de poemes i cançons, amb versions de cançons populars catalanes que sorprenen i entusiasmen. Gràcies a la Societat per la organització i felicitats Cor Zòngora, amb ganes de tornar-vos a escoltar ben aviat!

Al vespre anem els tres germans i parelles a sopar a l’Ull de Llebre. És per uns vals-regals dels Reis de 2020 i que, per la pandèmia, no els utilitzem fins avui. Sopem a fora al vespre, amb una temperatura ideal, bona companyia i bon menjar. Què més es pot demanar?

El diumenge 4 de juliol a quarts de 12, anem a la piscina municipal. Per mi és el primer dia d’aquest estiu que hi vaig i s’hi està molt i molt bé! Temporada inaugurada!

Al migdia anem tota la família a dinar per celebrar els 49 anys de casats dels meus pares, tota una vida! I amb ganes de celebrar l’any que ve les noces d’or.
Dinem al restaurant bisbalenc les Planes i dinem molt i molt bé!

A quarts de 6 de la tarda anem a l’Ortigós per preparar les taules per les havaneres. Posem número a cada taula, les separem i preparem les bossetes amb la coca del forn Aresmar i del Forn de les Escales. Just una estona abans de començar les havaneres, posem el cava de Cellers Domenys a les taules.
A les 7 de la tarda ja tenim l’urna i els obsequis a punt pels veïns i veïnes de l’Ortigós que venen a dipositar el seu vot per escollir la inversió que decideixen aquest 2021 del pressupost participatiu. Molt bona resposta del veïnatge!

I a les 8 del vespre comencen les havaneres amb el grup Olla Barrejada. Davant del Mas del Sol s’hi està perfecte de temperatura a aquesta hora. Som unes 120 persones que gaudim de les havaneres.

Gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari