Divendres 2 de juliol: segona dosi de la vacuna, signatura al notari i examen del Postgrau

Divendres 2 de juliol: segona dosi de la vacuna, signatura al notari i examen del Postgrau

Aquest matí vaig al Palau d’esports de Tarragona per la segona dosi de la vacuna, de la Pfizer. Per la primera dosi hi havia molta cua, molta gent i amb retard. En canvi avui tot el contrari!
Ja tinc les dues dosis posades i, per tant, un pas més en la lluita contra la Covid. Tot i així, hem de seguir mantenint mesures de prevenció.

Aprofitant que anava a Tarragona, vaig a un dels notaris de la ciutat per signar l’atorgament de poders de l’Ajuntament a un advocat perquè ens representi. És sobre el contenciós que ha posat un grup de la oposició contra l’adjudicació de les obres de rehabilitació del poliesportiu municipal i, a més demanen mesures cautelars, que vol dir que demanen que mentre no es resolgui el contenciós al jutjat (que tots sabem que ràpids no són!)  no es puguin començar les obres. Ja fa uns anys que sé que aquestes persones no volen que es facin obres al poliesportiu municipal, que segueixi com està ara i que ningú pugui gaudir d’un pavelló esportiu, però segueixo sense entendre els seus motius. Ara cal esperar si el jutjat accepta o no aquesta mesura cautelar.
De Tarragona torno a l’Ajuntament per algunes gestions.

Dino aviat perquè a quarts de 4 de la tarda em connecto per fer el segon examen del Postgrau en lideratge i governança local. Avui l’examen és sobre actuació política, de les classes de l’abril fins ara. Un examen tipus test amb els apunts al davant, però tot i així és un examen i cal atenció màxima!

I acabo el divendres esperant el cap de setmana! i esperant també que em trobi bé, sense efectes de la vacuna.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari