Dijous 1 de juliol: començo el mes amb reunions i classes de Postgrau

Dijous 1 de juliol: començo el mes amb reunions d’ocupació i carreteres i per la tarda classes del Postgrau

Avui s’obre la piscina i sembla que no pugui ser! i només va ser l’estiu passat que va estar tancada per la Covid. Felicitats a la Leo per tota la feina i aconseguir que avui s’obri, perquè no era fàcil.

Aquest matí em reuneixo amb la tècnica d’ocupació municipal per comentar ofertes i cursos actuals i també per propostes per aquesta tardor. Anem tornant a la normalitat!
I a les 12 del migdia em reuneixo amb el nou director de carreteres de la Generalitat, es presenta i parlem de la rotonda a la C-51 i nous projectes. Gràcies!

Com cada dijous, a quarts de 4 de la tarda em connecto a les classes del Postgrau en lideratge i governança local a la UPF, organitzat per l’ACM. Són tres hores amb tres classes d’una hora cadascuna. Primer el professor Quico Marín amb els quadres de comandaments polítics i administratius. Després el professor Carlos Salanova amb els indicadors econòmics per la presa de decisions. I l’última hora amb el professor Joan Cambronero explicant l’experiència de l’Eixample de Barcelona, en la mediació en temps de pandèmia. Tot explicat sobre grans ciutats però molt interessant i extrapolable, amb una altra dimensió, a municipis petits.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari