25, 26 i 27 de juny: divendres i cap de setmana amb sortida a Barcelona i Cinema Gaudí a la Bisbal

25, 26 i 27 de juny: divendres i cap de setmana amb sortida a Barcelona i Cinema Gaudí a la Bisbal

El divendres 25 de juny anem a passar el dia a Barcelona amb una amiga i els nens (nens grans!). Es nota que molta gent fa pont perquè no hi ha la gent pel carrer que hi acostuma a haver, fa que sigui menys agobiant i més si hi sumem que no fa una calor insuportable. Dia ideal per passar-lo a Barcelona!
Anem en tren i baixem a l’estació de Passeig de Gràcia, voltem i voltem fins a l’hora de dinar. I després de dinar anem al Museu de Cera.
Hi havíem anat amb els nens de petits però ara hi tornem sabent que està renovat. No és un museu gran però sí que està renovat amb figures actuals i m’ha sobtat agradablement que a l’entrada, hi ha un apartat de cultura popular catalana amb castells, diables, … Està bé per passar-hi una estona i fer-s’hi fotos.
Al sortir anem a prendre alguna cosa al Bosc de les Fades. S’hi està molt bé perquè no hi ha massa gent. Tornem a casa al vespre després d’un dia de caminar per Barcelona, visites i riure! A estones però, vaig mirant el mòbil pels correus i per si hi ha documents per signar.

 

El dissabte 26 de juny és el primer dia que podem anar al carrer sense mascareta i posar-la en llocs tancats o amb molta gent. Es fa estrany sortir sense! I per la tarda toca cinema Gaudí, avui amb “My mexican bretzel“. Avui l’entitat encarregada de vendre les entrades és l’Associació de la gent gran. És una pel·lícula especial i m´se quan escoltes l’explicació final de la productora! No dono pistes per si algun dia la veieu, només dir que és original i diferent.

I el diumenge 27 de juny a casa, agafant forces per la propera setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari