Dijous 24 de juny, Sant Joan: acomiadem el Porti, fent treball del postgrau, començo nou llibre i petit ensurt de foc

Dijous 24 de juny: dia de Sant Joan acomiadant el Porti, fent treball del postgrau, començo nou llibre i un petit ensurt de foc

Aquest matí acomiadem el Joan Porti de ca l’Oriano. Érem veïns i el Porti era una persona alegre, que sempre saludava i bona persona. Feia uns dies que es va anar complicant i fins avui. El condol a la família.

Per la tarda aprofito per preparar i enviar un treball, una activitat del postgrau en lideratge i governança local que hem d’entregar abans del 30 de juny. Quan ja quasi estava, m’avisen que hi ha un petit incendi a l’Avinguda Baix Penedès.
És en un camp tocant a l’avinguda i, tot sembla indicar, que és degut a un petard. Cal vigilar molt aquests dies amb els petards!
Quan hi arribo els bombers ja estan acabant i arriba també l’ADF. Gràcies per la vostra feina!

Torno a casa i acabo i envio el treball. Una cosa menys a fer!

I pel vespre començo llibre nou. He acabat l’últim llibre d’en Ken Follet “Les tenebres i l’alba“. M’ha agradat moltíssim, com tots els d’en Ken Follet que t’atrapen des de la primera pàgina. És una preqüela de “Els pilars de la terra” i passa entre Normandia i Anglaterra. Totalment recomanable!
Començo el llibre “El teu gust” d’Isabel Clara Simó, que ens va deixar l’any passat. D’ella m’he llegit “Dones“. Ja us explicaré…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari