Dimarts 22 de juny: reunions, postgrau i aprovació dels indults pels presos polítics

Dimarts 22 de juny: reunions i postgrau

A dos quarts de 10 del matí em reuneixo amb una parella que es casen d’aquí uns dies, i hem quedat per parlar de com serà la cerimònia. Molta il·lusió preparar-ho!

A quarts d’11 del matí em reuneixo amb en Jordi Cáceres de la Cambra de Comerç de Tarragona, la Judith Vidal regidora de comerç, l’Arantzazu tècnica d’ocupació i la Sònia per la part de comunicació. Primer valorem l’última dinamització comercial, Bisbal Experience, i la formació associada. La veritat és que ha superat les expectatives inicials i això ens alegra i molt, i ens anima a continuar treballant per dinamitzar comerços, serveis, …
Hem fixat la propera actuació per la fira, a l’octubre, però que ja hem de posar en marxa per tenir-ho tot a punt.

Vaig cap a casa al migdia i veig per la televisió que ja han signat els indults pels presos polítics! Quina alegria! Sé que no és el que es mereixen, que seria l’amnistia, però és un pas. Sembla que ha fet efecte que els renyessin d’Europa…

Dino aviat perquè, com que dijous és Sant Joan i és festa, avui fem la formació del Postgrau en lideratge i governança local que tocaria fer el dijous. Estem de quarts de 4 a les 7 de la tarda escoltant i parlant de management públic per a càrrecs electes, amb en Carles Ramió. Parlem de polítiques de personal, gestió de personal, … un tema clau, complicat i molt encorsetat als Ajuntaments!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari