19 i 20 de juny: cap de setmana de proclamació d’en Jaume Casañas com alcalde de Cunit, Barri de la Riba, avaria d’aigua al Priorat i Concert de Sant Joan de la Coral

19 i 20 de juny: cap de setmana de proclamació d’en Jaume Casañas com alcalde de Cunit, Barri de la Riba, avaria important del servei d’aigua al Priorat i Concert organitzat per la Coral

El dissabte 19 de juny al matí m’avisen que hi ha una avaria del subministrament d’aigua a tres carrers del Priorat. Parlo amb l’encarregat de zona d’Aqualia perquè ens vagi informant de la seva resolució. A part, varis veïns es posen en contacte amb l’equip de govern, a través del whatsapp d’alcaldessa o dels mòbils de la resta d’equip de govern. Gràcies als veïns i veïnes amb qui hem estat en contacte aquest cap de setmana per fer el seguiment de l’avaria! Finalment se soluciona diumenge al matí. El contacte amb l’empresa ha estat constant dia i nit però, ja els hi he comentat vàries vegades, que han de millorar i molt la manera de donar per finalitzada una avaria. Seguim en contacte amb els veïns i veïnes.

A les 11 del matí del dissabte sóc, juntament amb la Judith i el Quim Nin, al Ple d’elecció de nou alcalde a Cunit. A les eleccions municipals de 2019 es va signar un pacte de govern PSC i Impulsem Cunit on els dos primers anys era alcaldessa la Dolors del PSC i els últims dos anys en Jaume Casañas d’Impulsem Cunit. Han estat dos anys molt bons per Cunit per la bona entesa entre les persones que formen l’equip de govern. Assistim al Ple de proclamació d’en Jaume Casañas com alcalde de Cunit, moltes felicitats Jaume! Serà un gran alcalde, una persona que estima el seu municipi i el Penedès, amb visió de futur sense oblidar el present. Una gran persona! Aquí el pacte s’ha acomplert i en algun municipi sembla que l’actual alcalde no vol acomplir el pacte… amb fets com aquests es demostra i molt com és cadascú.

Avui és el barri de la Riba i, a les 6 de la tarda, ja estem a punt. Tots mirem cap al cel perquè va plovent suau a estones però no prou com per haver de suspendre la festa. A dos quarts de 7 de la tarda surten les coques acompanyades dels grallers i tabalers de la Societat, molta participació!
Després la benedicció de les coques a l’ermita de Fàtima i a esperar a què acabi la pluja que sembla que s’animi, per anar a seure i continuar amb la festa.
Para la pluja i anem a les taules per fer un beure i gaudir de la companyia i les actuacions.
Primer actua la Milena, que és del barri de la Riba, amb dansa oriental. Una gran ballarina! I després actua un mag però s’ha d’esperar que afluixi la pluja.
Felicito a la comissió de festes del barri de la Riba!
Al vespre els veïns i veïnes treuen les taules al carrer per sopar i nosaltres aquest any sopem a la terrassa del barri de la Riba, amb una vista espectacular!

El diumenge 20 de juny al matí aprofito per acabar de preparar-me el Ple ordinari de demà. I per la tarda Concert de Sant Joan organitzat per la Coral.
Una quarantena de bisbalencs i bisbalenques gaudim del concert “L’orgue i l’espiritualitat en la música”, amb la soprano Griselda Ramón, el tenor i bisbalenc Josep Anton González i l’Àlex Jordi a l’orgue. Un concert espectacular amb l’Ave Maria de Schubert o el Cant dels ocells d’en Pau Casals, i amb dues peces composades pel bisbalenc Josep Anton: Santa Maria del Mar i Un nou món.
Felicitats als artistes i a la Coral!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari