Divendres 18 de juny: reunions, teatre i nit de música a Mas de les Gralles

Divendres 18 de juny: reunions, mesa de negociació, fi de curs del teatre de l’Aniol i música a Mas de les Gralles.

Al matí tinc tres reunions. Primer amb un ciutadà per temes varis després reunió amb Aqualia i al migdia mesa de negociació. A la mesa de negociació tenim quatre punts a l’ordre del dia. La celebrem a la sala de plens i la gravem pel sistema de videoactes, de manera que ja no cal redactar la reunió sinó que el contingut queda tot gravat. Hi assistim la secretària municipal, un dels representants dels treballadors i jo mateixa.

Per la tarda anem a veure la representació de l’obra de teatre “Tirant lo Blanc”, a càrrec del grup juvenil de teatre de TeatreEspai on hi va l’Aniol. Quina il·lusió veure-ho en directe després que l’any passat i aquest Nadal ho vam veure gravat! Felicitats a tots els actors i actrius per la representació!

I del teatre anem a Mas de les Gralles, ja que avui estem apuntats a la sessió del 3r estiu musical al Baix Penedès, amb la sessió de musicals de Broadway.
Bona organització, totes les mesures, bona companyia i bon espectacle! A les 12 de la nit ja marxem cap a casa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari