Dimarts 15 de juny: reunions amb veïns, entrevista de Gestiona, reunió de pressupostos participatius i 2 anys de legislatura

Dimarts 15 de juny: reunions amb veïns, entrevista de Gestiona, reunió d’equip de govern de pressupostos participatius i 2 anys de l’inici d’aquesta legislatura!

Aquest matí començo amb la benvinguda a un nou empadronat, un veí que fa anys que hi tenia la segona residència i ara l’ha convertit en la primera. Benvingut!

Després tinc dues reunions amb dos veïns, un per tema de parcel·les brutes i un per tema de plaques solars fotovoltaiques. A la una del migdia em connecto a una entrevista telemàtica amb Gestiona. Gestiona és l’empresa amb qui tenim contractat el gestor de documents que utilitzem a l’Ajuntament: registre electrònic, expedients electrònics, … Es van posar en contacte amb nosaltres fa unes setmanes perquè, al veure que ens havien lliurat el reconeixement de la AOC (Administració Oberta de Catalunya), volien entrevistar-me per saber què ha suposat, quins objectius tenim, …
Molt agraïda per aquesta entrevista. La veritat és que ens és molt pràctic treballar electrònicament a nivell intern, i més amb tota la pandèmia! Una entrevista molt agradable.

I per la tarda ens reunim l’equip de govern per repassar totes les propostes rebudes dels pressupostos participatius 2021, tant les rebuts a través del web municipal com les rebudes per veïns i veïnes amb comentaris com les d’associacions de veïns de les urbanitzacions. En total en tenim 51 repartides entre tots els nuclis. Ara ens toca veure quines són inversió per poder incloure-les, i demanar pressupostos. Ben aviat començarem a repartir el llistat per cada nucli. Avancem!

Avui 15 de juny fa dos anys que era dissabte i que celebràvem el Ple de constitució de l’Ajuntament per aquesta legislatura.
Un dia molt especial, de reconeixement a les persones que ens van fer confiança. Molt orgullosa de dedicar quatre anys més al meu poble! Va ser el fruit del treball constant de molts anys amb un gran equip`, amb persones que m’acompanyen a l’equip de govern i amb persones que no estan tant a primera línia però que són imprescindibles dins aquest projecte.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari