12 i 13 de juny: cap de setmana de barri de baix i del final de curs de l’escola municipal de música

12 i 13 de juny: resultats votació Partit Demòcrata, Barri de Baix, final de curs de l’escola municipal de música i 6 anys de ser alcaldessa

El dissabte 12 de juny a les 9 del matí, matinades pels carrers del Barri de Baix a càrrec dels grallers i tabalers de la Societat.
Al migdia surten els resultats de les eleccions a diferents òrgans i càrrecs del Partit Demòcrata: felicitats a tots els escollits per treballar per aquesta nova etapa del partit, en especial al president David Bonvehí, a la secretària general Àngels Chacón, al president del Consell Nacional Quim Nin i als dos bisbalencs que ara també formen part de l’estructura del partit: la Judith Vidal com a defensora de la militància i al Joan Banach com a membre de la comissió econòmica.

A quarts de 5 de la tarda vaig a l’Ajuntament que tinc una reunió amb uns veïns i, com que treballen fora tota la setmana, només podien quedar en cap de setmana. I després de la reunió, cap a casa per preparar-me per sortir pel barri de baix!
Feia molts anys que no anava a portar la coca, segurament des que hi vaig deixar d’anar als 16 o 17 anys. I avui porto la coca amb el Rafel!
Tarda calorosa però molt contenta de veure les coques acompanyades dels grallers i tabalers de la societat, ja que l’any passat no es va poder celebrar. Després anem cap a l’espectacle infantil i a fer un beure, servits per la comissió de festes del barri que ho tenen molt ben organitzat. Gràcies a l’organització!

I quan acaba, anem cap a casa per preparar el sopar a la fresca. Ens reunim tota la família amb un sopar de luxe: embotits de cal Pere Busquet, assortit de formatges de cal Fidel, oli i vins de la cooperativa, pa del forn de llenya de les escales i tomacons de cal Xato i d’agroverd. I el millor, la companyia de la família! ens repartim en tres taules.
Després de sopar passa pels carrers del barri un grup de música molt animat!

El diumenge 13 de juny matí, migdia i tarda de concerts de final de curs de l’escola Contrapunt. L’escola de música Contrapunt porta diverses escoles municipals de música, la Bisbal entre elles, i avui fan a la Bisbal el final de curs de tots els alumnes.
A dos quarts d’11 del matí ja sóc a la sala de la Societat per gaudir de concerts fins a quarts de dues del migdia, tot de temes dels anys 80. Gaudim d’orquestres, de sensibilització musical i de guitarres, baix i pianos. Felicitats pel gran concert, on es noten els assajos de tot el curs!


Quan sortim seguim gaudint de la música, amb el concert de gralles a la plaça Sant Jordi amb els grups de gralles de la Bisbal i de Sant Jaume. La Societat de la Bisbal ja fa uns anys que organitza cursos de gralla i tambor i avui en gaudim!

A les 6 de la tarda torno a anar als concerts, ara al carrer Llibertat aprofitant l’escenari d’ahir al barri. Són un seguit de concerts de combos, primer els més petits i després de conjunts de corda, vent i cant. Felicitats per aquestes actuacions!

Avui fa 6 anys que vaig agafar el compromís de ser alcaldessa de la Bisbal, un dia molt especial on em vaig comprometre a destinar uns anys de la meva vida a treballar pel municipi, a servir els bisbalencs i les bisbalenques amb voluntat, compromís i il·lusió. Va ser una legislatura complicada, amb moció de censura fallida inclosa, però acompanyada d’un gran equip de regidors (la Judith, la Leo, el Feliu i el Pere) i un gran equip de persones que formen part de Compromís. El treball en equip, el mirar endavant i el treballar per una Bisbal millor és el que ens uneix i ens fa tirar endavant en aquests anys. Grans records, un gran equip i la mateixa il·lusió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari