Divendres 11 de juny: dia de la primera dosi de la vacuna i de votació al Partit Demòcrata

Divendres 11 de juny: primera dosi de la vacuna, votació del Partit Demòcrata, sessió del Postgrau i reunió

Avui és un dia important per mi perquè em posen la primera dosi de la vacuna Pfizer contra la Covid-19! A primera hora del matí sóc a l’Ajuntament, fent feina fins que a 3 quarts de 10 marco amb la Judith, que m’acompanya, cap al Palau d’esports de Tarragona, per la vacuna.
Arribo i hi ha molta gent! M’hi vaig acostant i les cues són com a les atraccions de Port Aventura, que vas fent ziga-zagues. La veritat és que distreu més que no esperar-te mitja hora quiet.
Em vacunen molt ràpidament, una gran professional, i sec per esperar els 15 minuts per si hi ha algun símptoma de rebuig. I, casualitats de la vida, m’assec al costat de la Loli que ja fa uns minuts que l’han vacunat! I, quan s’aixeca, s’hi asseu Mn. Jaume, amb qui vam compartir el primer curs d’empresarials a Reus i que feia anys que no veia. M’ha fet il·lusió trobar-m’hi dues persones conegudes i estimades. Primera dosi posada i esperant que d’aquí 21 dies em posin la segona i així protegir-me a mi i als altres!

Tornem a l’Ajuntament per seguir fent feina fins al migdia. Aprofito per votar telemàticament en el procés electoral del Partit Demòcrata, per l’elecció dels òrgans col·legiats i càrrecs unipersonals del Partit: Direcció Executiva Nacional, Presidència del Partit, Presidència del Consell Nacional, Defensor o Defensora dels Militants, Comissió per a la Qualitat Democràtica i Comissió Econòmica. He votat a les candidatures i amb un orgull especial als dos candidats bisbalencs: el Joan i la Judith!

Després de dinar em connecto, de 4 a 5 de la tarda, al Postgrau en governança i lideratge local, per una sessió extraordinària amb en Jordi Hereu, ex-alcalde de Barcelona, sobre les ciutats intel·ligents. Interessant!
A les 8 del vespre em reuneixo, juntament amb la Leo, a la reunió telemàtica convocada per l’entitat Club segle XX. El motiu era el buscar solucions alternatives als processos judicials iniciats per l’entitat contra l’Ajuntament i al contracte de lloguer. També hi han assistit tres dels quatre portaveus de la oposició.
Sembla que no hi ha cap més alternativa que la que vam iniciar per arreglar el contracte entre l’Ajuntament i l’entitat que es va fer directa, quan per normativa s’havia de licitar. Ja ho havíem parlat però no ens fa res tornar-ho a parlar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari