Dimarts 8 de juny: benvinguda a empadronats, junta general d’EcoBP i records de fa 30 anys!

Dimarts 8 de juny: benvinguda a empadronats, junta general d’EcoBp i records de fa 30 anys!

A les 10 del matí dono la benvinguda a una nova família bisbalenca. Com sempre, els faig entrega de la revista per nous empadronats amb informació de tot el consistori, serveis, festes, … així com el regal d’una ampolla de vi de Cellers Domenys. Benvinguts!

Després em connecto a la Junta General d’EcoBp, on fa unes setmanes que hi hem entrat per la recollida de residus. Avui s’aproven els comptes anuals del 2020. Es comenten també diferents temes relatius a la recollida de residus a la comarca.

A casa, veig que avui comença la selectivitat i penso en quan a vaig fer i me n’adono que ja fa trenta anys! En tenia 18 i ara 48, com passen els anys! No la fèiem tan aviat sinó que eren els dies 23 i 25 de juny, amb Sant Joan al mig! Van ser dies de nervis i em va tocar anar a la UPC de Vilanova amb molta i molta calor. Bons records d’aquells anys!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari