5 i 6 de juny: cap de setmana fantàstic amb Bisbal Experience, Barri de la Plaça, festival EVA, ruta de camins i Corpus

5 i 6 de juny: cap de setmana fantàstic amb BisbalExperience, Barri de la Plaça, presentació Festival Eva, caminada d’inauguració de camins senyalitzats i Corpus

El dissabte 5 de juny a les 9 del matí anem a esmorzar a la xurreria Bonamassa, un tast de tres tipus de xocolates desfetes. Una experiència dins la BisbalExperience. Passem una bona estona i després a comprar, com cada dissabte.
A Agro-verd compro dues macedònies BisbalExperience i a la peixateria dos packs BisbalExperience: saitons i pop. Tot deliciós!

Una mica abans de les 6 de la tarda, després que tirin el primer petard del barri, bona part de l’equip de govern anem cap a la Plaça Major per l’inici de la festa del Barri de la Plaça! Que bé aquest any poder-lo celebrar ja quasi normal! Amb les coques acompanyades de gralles! Esperem que l’any que ve ja es pugui fer espectacle infantil per la tarda i ball per la nit.
Som un municipi d’entitats i voluntariat, i les festes del barri en són una gran mostra. Ja fa unes setmanes que un grup de veïns i veïnes del barri de la Plaça es reuneixen per organitzar la esta d’avui. Moltes gràcies!

A tres quarts de 7 de la tarda, just quan les coques estan a punt d’arribar a l’església per la benedicció, marxo amb la Judith i el Feliu a l’auditori Pau Casals. Hi anem per la presentació del festival EVA (en veu alta) 2021 que, enguany es fa a l’auditori Pau Casals. Anem a l’exterior de l’auditori on ens retrobem en persona, i això fa il·lusió, a alcaldes i regidors del Penedès i el Camp de Tarragona.
La Jordina Biosca, directora de l’EVA, és qui ens presenta el festival per aquest estiu que cada any arriba a més municipis.
A la Bisbal és el tercer any que hi participem i, per aquest estiu, tindrem tres actuacions EVA aquest mes de juliol, dos per adults i un per infants. Tot de primera categoria!
Després de la presentació entrem a l’auditori per gaudir de “Una habitación propia“, de Virginia Woolf, interpretada per Clara Sanchis. Espectacular la seva interpretació! Si en teniu ocasió, no us la perdeu.
Sortim a quarts de 10 del vespre i tornem a la Bisbal. Tinc sopar de barri amb la família, a casa del Marc. Gran sopar!

El diumenge 6 de juny, a les 8 del matí som a l’era de batre per participar a la caminada organitzada per la regidoria de mediambient, la Leo, i els Senderistes Bisbalencs. La caminada és per inaugurar la senyalització de tres rutes per camins bisbalencs que s’han arreglat. Gràcies Leo!
Una cinquantena de persones participem d’aquesta caminada que és la ruta 3: la meixa, puig de Vilafranca i la barraca del vi. Una ruta d’unes quatre hores amb parada per esmorzar.
Jo no la faig sencera, sinó que al cap d’una hora giro cua cap al poble.

El motiu és que avui celebrem Corpus i hi ha comunions. L’Associació de Dones la Roca Foradada, un any més, preparen la catifa de flors davant l’església amb pètals, marro de cafè i serradures tenyides de colors. M’arribo a quarts d’11 del matí a la plaça on ja estan treballant-hi.
A les 12 del migdia i torno i ja està acabada, felicitats perquè ha quedat preciosa! Em quedo a la missa on fan la comunió la Maria, el Pol i la Natàlia. Felicitats per aquest dia tan especial!

Un cap de setmana amb moltes activitats i festes, seguint i complint amb totes les mesures de prevenció de la Covid, però tot i així, un gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari