Dijous 3 de juny: Torre de Guaita, cita per la vacuna i Postgrau

Dijous 3 de juny: nou número de la revista Torre de Guaita, demano hora per vacunar-me i sessió telemàtica de Postgrau

Avui al matí no he anat a l’Ajuntament, per gestions que havia de fer fora, però he anat signant i responent correus. És el que et permet estar connectada a tot el dia al mòbil i l’ordinador!
Ahir es va començar a repartir el nou número de la revista Torre de Guaita, noves notícies i d’interessants. El que em dóna més alegria és veure que comença a haver-hi agenda cultural i festival que aquests últims mesos, degut a la pandèmia, estava molt més buida!
Ahir es va obrir el que puguem sol·licitar vacuna els que tenim d’entre 45 i 49 anys. Com que en tinc 48, ja em toca! Entro a l’aplicació i ja tinc hora per la setmana que ve. No sé quina vacuna em tocarà, i no ho sabré fins que me la posin. Espero no tenir efectes secundaris i que tot vagi bé.

I per la tarda, nova sessió del Postgrau en lideratge i governança local, de quarts de 4 a quarts de 7 de la tarda. Avui en Carles Ramió ens parla dels models de gestió de l’administració local. Una sessió molt interessant. M’agrada molt com explica el professor, és dels que et passaries hores escoltant-lo perquè fa fàcil l’aprenentatge.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari