Dimecres 2 de juny: entrevista a ETV, Consell d’alcaldes i Bisbal Experience a la pizzeria

Dimecres 2 de juny: dimecres d’entrevista a ETV, Consell d’alcaldes i Bisbal Experience a la pizzeria

A les 9 del matí marxo amb la Judith cap a Esplugues de Llobregat, als estudis d’ETV Terramar per l’entrevista que m’han convidat al programa “L’ull al dia”. Entrevista d’uns 25 minuts sobre com hem viscut la Covid al municipi, programes d reactivació econòmica, … una conversa molt agradable amb la Sara, presentadora del programa. Gràcies!
Es pot veure al canal de televisió ETV però quan el pengin ja compartirem l’enllaç.

Tornem a l’Ajuntament a les 12 del migdia i seguim fent feina. I a les 7 de la tarda em connecto al Consell d’alcaldes, amb nou punts a l’ordre del dia amb punts sobretot del sistema de recollida de residus i de sanejament.
Acabem a les vuit del vespre i marxo ràpid cap a la pizzeria. El Magí ha participat a l’experiència, dins la campanya de la BisbalExperience, de fer una pizza des de la massa fins a tenir-la acabada. I quan acaben, anem tota la família a sopar-hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari