31 de maig i 1 de juny: dilluns i dimarts de reunions, assemblea, col·locació de les càmeres i començant el mes de juny!

31 de maig i 1 de juny: començaments de setmana i de mes amb reunions i assemblea de la mancomunitat Penedès-Garraf

El dilluns 31 de maig acabem el mes de maig amb un dia molt calorós! Al matí dues reunions de temes d’urbanisme. Per la tarda fent feina a l’Ajuntament i, a dos quarts de vuit del vespre, em connecto a l’Assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf. És la segona assemblea a la que participo, des que vam entrar-hi l’any passat. Tractem varis temes i acabem passats quaranta-cinc minuts. Bona feina des de la Mancomunitat, amb el president Sergi Vallès!

El dimarts 1 de juny al matí reunió amb uns veïns, per un tema de la xarxa de subministrament d’aigua. Després anem al Priorat perquè ja estan col·locant la primera càmera lectora de matrícules. Els propers dies col·locaran les dues de la Miralba i una a Can Gordei. Després s’han de fer les proves, certificacions, … i ja podran funcionar amb Mossos d’Esquadra!

Al migdia anem cap al poliesportiu municipal per aixecar acta notarial de fotografies amb l’estat actual i com és el local, i les fites per la primera fase de les obres. Nosaltres seguim endavant per millorar un equipament municipal per tothom, encara que una minoria no ho consideri important ni miri pel bé comú. El cas és continuar i que tots en puguem gaudir!

Per la tarda, vaig amb el Félix davant del local social del Priorat, a parlar amb uns quants veïns que ens volien fer uns comentaris. Hem escoltat, explicat i pres nota dels suggeriments i queixes dels veïns i veïnes que realment han vingut a la reunió de manera constructiva, que són la majoria.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari