28, 29 i 30 de maig: reunions, cinema Gaudí i Bisbal Experience

28, 29 i 30 de maig: divendres de reunions, entrevista i concert i cap de setmana de Bisbal Experience i cinema Gaudí

El divendres 28 de maig al matí, tinc tres reunions amb bisbalencs i bisbalenques per diferents temes: urbanístics, serveis socials i mobilitat. I al migdia vaig a Segur de Calafell per l’entrevista a la que m’han convidat del CanalBaixPenedès, de Terramar TV al programa del Joan Enric. Una entrevista davant de mar, molt agradable i parlant de la Bisbal i aquests anys de govern. Quan la pengin ja avisaré. Gràcies per convidar-me!
A les 7 de la tarda anem davant de casa, a la Plaça Catalunya, per gaudir del concert de l’escola municipal de música per donar inici a la Bisbal Experience. Comencem a gaudir de les experiències!!

El dissabte 29 de maig al matí, a comprar com a cada dissabte. A Agro-verd ja han acabat el pack Experience de macedònia, bona senyal! I a Cal Pere Busquet recullo el pack d’ibèrics de la Bisbal Experience.
A les 12 del migdia sóc a l’Ajuntament, amb el Feliu, per reunir-nos als representants de les associacions de veïns de les urbanitzacions del municipi, per explicar-los els pressupostos participatius per aquest any. Com sempre, associacions molt receptives i sempre a punt. Gràcies!
Acabo la reunió i anem al Bar la Riba, on hem encarregat el vermut BisbalExperience. Migdia ideal de vermut!

Per la tarda toca sessió de cinema Gaudí, avui amb la guardonada pel·lícula “La vampira de Barcelona”, on els Senderistes se n’encarreguen de la venda d’entrades.
Pel·lícula crua i dura, d’una Barcelona que et fa avergonyir on el poder passa per sobre de tot, creient-se propietari de les persones que han nascut en ambients humils i de misèria. El que més m’ha sorprès i atrapat és la posada en escena i l’ambientació. La veritat és que els guardons obtinguts són molt merescuts!

El diumenge 30 de maig a quarts de 12 del migdia, anem a Mas Llagostera pel vermut BisbalExperience. Passem molt bona estona en un cap de setmana d’estiu!

Molt orgullosa dels comerços, establiments i serveis de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari