Dijous 27 de maig: dia de reunions, explicacions i classe telemàtiques!

Dijous 27 de maig: assemblea de l’AMTU, explicació del projecte “First lego league” d’alumnes de 6è de l’escola Ull de Vent i tarda de postgrau

A les 10 del matí em connecto a l’assemblea telemàtica de l’AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà), on estem associats ja fa uns anys. Una assemblea d’una hora de durada on, bàsicament aprovem els comptes auditats del 2019 i 2020.

Després tinc una reunió en persona (l’única del dia) i a tres quarts d’1 del migdia em connecto, juntament amb la Leo, amb unes quantes alumnes de 6è de primària de l’escola Ull de Vent. Ens expliquen els projectes que han preparat per presentar, a començaments de juny, a la “First Lego League”. Moltes i moltes felicitats noies! Projectes sostenibles, d’esport, convivència, joc, … Molt contenta d’haver-vos escoltat i animar-vos per la presentació!

Per la tarda, a dos quarts de 4, em connecto a la classe de postgrau de lideratge i governança local, fins les 7 de la tarda. Avui estem tota la tarda amb el professor Carles Ramió, parlant de l’impacte de la intel·ligència artificial a l’Administració Pública. Un tema per pensar i repensar molt, amb molts dubtes i incògnites però també un tema apassionant per ser el futur proper per servir millor a la ciutadania.

Avui només una reunió presencial i tres telemàtiques (assemblea, explicació i postgrau). Això ha vingut per quedar-s’hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari