Dimecres 26 de maig: celebrem els 2 anys de legislatura treballant!

Dimecres 26 de maig: celebrem els 2 anys de legislatura treballant!

Avui fa dos anys d’un dia llarg i molt llarg: el dia de les eleccions municipals de 2019. Un dia de ser al col·legi electoral de 8 al matí fins a quarts de 12 de la nit. Vam fer una aporta forta amb la llista de Compromís amb la Bisbal, una candidatura amb persones disposades a treballar per la Bisbal amb alegria, seriositat i professionalitat.
Ens hi jugàvem molt, perquè veníem d’una legislatura amb pacte on la regidora ens presentar una moció de censura amb la oposició. No va prosperar però va suposar tenir un any, el 2018, sense poder fer inversió. La nostra aposta era treure majoria absoluta per poder portar a terme totes les propostes sense haver de “pagar” amb un pacte per aconseguir-ho.
La majoria absoluta ens representa governar sense que surti “car” a la població i amb la tranquil·litat de no patir xantatges.
Una legislatura estranya per la pandèmia viscuda, que ens ha trasbalsat com a població i també com a Ajuntament, perquè el 2020 va ser un any que el vam dedicar a la pandèmia en tots els sentits i, per tant, molts projectes van quedar aturats. Però ara els hem reprès i amb moltes ganes!
A part de l’equip de govern, que és el millor que es pot tenir, comptem amb un equip fantàstic, dels de sumar, construir i mirar endavant sense ressentiment!

Vaig a les 8 del matí sóc a l’Ajuntament per fer una reunió interna de diferents propostes urbanístiques.
I a les 10 del matí i fins quarts de 12 del migdia, em connecto a la comissió de seguiment del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Ara feia dues setmanes que no em podia connectar a aquestes comissions perquè em coincidia amb altres reunions. Avui parlem de la programació pel 2021, amb totes les convocatòries i programes.

Al migdia tinc una reunió amb un ciutadà, per temes d’activitat econòmica i marxo cap a casa. A les tres del migdia em connecto una estona a l’última sessió de formació dels comerços, dins la campanya de dinamització comercial i de serveis que es materialitza amb la Bisbal Experience. Mireu i apunteu-vos a les propostes!

I a la tarda, com cada dimecres, em connecto a la Junta de govern del Consell Comarcal, amb sis punts a l’ordre del dia.

Abans de sopar m’avisen que avui, a les 9 del vespre, surt a Esport3 el reportatge d’ebike al Penedès que va tenir lloc fa unes setmanes. L’empresa organitzadora explica la ruta pel Baix Penedès i surten les entrevistes al regidor de turisme de Sant Jaume, al regidor de turisme de Cunit i conseller comarcal de turisme Jaume Casañas, i jo a l’esmorzar que vam fer a la Bisbal. Una bona iniciativa que esperem repetir l’any que ve!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari