22 i 23 de maig: cap de setmana de reunió, rotllos de la segona Pasqua, xerrada sobre Dalí i comunions

22 i 23 de maig: cap de setmana de reunió amb veïns, rotllos de la segona Pasqua, xerrada sobre Dalí i comunions

El dissabte 22 de maig al matí, a l’anar a comprar pa al forn de les escales, veig que hi ha rotllos! Llavors recordo que és la segona Pasqua. En menjo per esmorzar, boníssim!

Al migdia vaig amb el Feliu a la urbanització de Santa Cristina, per parlar amb uns quants veïns de diversos temes. Una reunió interessant i profitosa.

Per la tarda gaudim de l’explicació de l’Anna Pou sobre el Dalí i la seva obra. L’Anna ve alguns caps de setmana a la Bisbal i participa de les activitats que organitzem. Durant la presentació del llibre de Sant Jordi, es va oferir per parlar d’art, de manera voluntària. A partir d’aquí queda amb el Jordi Ferran per organitzar-ho. L’Anna és historiadora, especialista en art i ens fa una gran explicació, amb molta informació i molta passió a l’explicar-ho! Moltes gràcies Anna per parlar-nos del Dalí, com a persona i com a artista. Ara veiem la seva obra d’una altra manera.

I el diumenge 23 de maig al migdia vaig a missa i hi ha comunions a la Bisbal. avui fan la comunió els infants que l’havien de fer l’any passat i que, per la Covid-19, no ha estat fins avui que ho celebren. Avui els protagonistes són l’Ángel, el Carlos, el Biel i l’Ainhoa. Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari