Dijous 20 de maig: dia de postgrau presencial a Barcelona i convocatòria de la Junta de Govern

Dijous 20 de maig: dijous de postgrau a Barcelona i fent gestions telemàtiques de l’Ajuntament

Avui és el dijous que tinc formació tot el dia a Barcelona, del postgrau en lideratge i governança local. Agafo el tren de les 8 del matí a Calafell. Aprofito per llegir “Il Principe” de Maquiavel, que ens van regalar el primer dia del postgrau. Arribo a l’estació del Passeig de Gràcia de Barcelona a les 9 del matí i uns minuts. Vaig a esmorzar i m’arribo caminant a la Universitat Pompeu Fabra del carrer Balmes a 3 quarts de 10 del matí. Ens trobem damunt la taula el llibre “Per anar a dormir. Paisatge, societat, ètica i governança” d’en Josep Maria Galí, professor del postgrau. Gràcies!
A les 10 del matí comencem classes amb en Miquel Salvador, vendrellenc de naixement i professor de la UPF. La classe fins les dues del migdia, és de política i management, les dimensions organitzatives i la gestió de recursos humans. Un tema molt complexe!
Fem un descans a mig matí i aprofito per contestar correus, tornar trucades i anar signant documents.
Quan acabem a les dues del migdia, pugem al terrat per dinar amb distàncies i a peu dret, prenent el sol de migdia. L’hora i mitja que tenim per dinar aprofitem també per parlar tot el grup, que som de diferents municipis, comentant temes que ens preocupen, com els resolem , … és molt enriquidor. Els professors també pugen a dinar amb nosaltres i s’afegeixen a les converses. Avui, a més, ens acompanya al dinar la gerent de l’ACM la Joana Ortega. Aprofito també per parlar amb ella.
Abans de començar a dinar aprofito també per correus, whatsapps, trucades i seguir signant perquè avui convoquem la Junta de Govern per dilluns que ve.

A dos quarts de quatre de la tarda engeguem la classe amb en Quico Marín, que ens parla de quadres de comandaments polítics i administratius. Tema també important, intens i complexe! Acabem a quarts de 6 de la tarda i torno caminant a l’estació per agafar el tren de les 6 de la tarda. A quarts de vuit del vespre ja sóc a casa i aprofito per seguir amb els correus i feina de l’Ajuntament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari