Dimecres 19 de maig: reunions, vídeo de Bisbal Experience i Ple al Consell Comarcal

Dimecres 19 de maig: reunions, benvinguda, Bisbal Experience amb la presidenta de la Cambra de Tarragona i Ple del Consell Comarcal

Amb la Leo comencem a les 9 del matí la reunió de gestió de residus amb Cespa, ahir la vam tenir amb EcoBP. Com que la setmana que ve s’acaba el contracte amb Cespa i seguirem amb ecoBP, hi ha molta feina aquests dies de liquidació del contracte, traspassos, … Molt bona feina que estan fent els tècnics i tècniques municipals!

A quarts d’11 del matí signo una altra renúncia de nínxol i a les 11 del matí dono la benvinguda a unes noves veïnes del municipi. Parlem del municipi i dels serveis que oferim. Benvingudes!

I a les 12 del migdia em reuneixo amb la Sònia, cap de comunicació, i la Laura Roigé presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. El motiu és que hem de gravar el vídeo promocional de la campanya Bisbal Experience, la Laura i jo i la Sònia és la que ens dirigeix!
Primer donem una volta pel mercat i anem fins a casa per pujar al terrat, que té bones vistes, vistes diferents del municipi de les que veiem des del carrer. En uns moments que afluixa l’aire (sempre en fa a la Bisbal!) gravem les dues intervencions i el brindis. Moltes gràcies presidenta per fer-ho i per fer-ho tan fàcil! I gràcies també a la Sònia per la teva professionalitat!

I a un quart de 9 del vespre Ple extraordinari al Consell Comarcal. És un Ple d’un únic punt i convocat per avui a conseqüència de l’aprovació del Ple de la Bisbal de la setmana passada.
En el Ple de fa just una setmana, aprovàvem la delegació de les competències de residus al Consell comarcal per la gestió a partir de la setmana que ve, i també per la gestió futura amb la nova licitació i el nou servei. Doncs al Ple d’avui del Consell aprovem per unanimitat l’acceptació de la delegació de la competència de residus de l’Ajuntament de la Bisbal.
Moltes gràcies a les persones del Consell per les facilitats i rapidesa en la preparació dels acords per aprovar-los tant a l’Ajuntament com avui al Consell!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari