Dilluns 17 de maig: dia complert de reunions

Dilluns 17 de maig: reunions amb l’ABS del Vendrell, de la campanya de comerç, de signatures i amb l’equip de govern

A les 9 del matí em connecto a la reunió periòdica amb l’ABS del Vendrell (l’Àrea Bàsica de Salut) d’on depenem la Bisbal. Una reunió molt diferent de la de fa un any! Amb la d’avui ja veiem un final: comença a augmentar el percentatge de gent vacunada i baixa el risc d’infecció!

A mig matí i a mitja tarda, em reuneixo amb dues persones per renúncia de titularitat de nínxol. N’hi haurà algun més en les properes setmanes. L’any passat es van anar revisant les titularitats dels nínxols dels que hi havia rebuts pendents i on no constava clar el titular. Ha costat però mica en mica els hem anat trobant, i la majoria no sabien ni que la seva família havia tingut el nínxol perquè fa temps que no viuen aquí. En aquests casos acostumen a signar la renúncia, l’Ajuntament es fa càrrec de deixar-ho tot a punt perquè es pugui tornar a utilitzar.

I al migdia la tercera jornada de formació de comerços i establiments. Avui no m’hi quedo perquè, juntament amb el Jordi i la Sònia fem reunió per organitzar la campanya d’experiències que començarà a finals de la setmana que ve: la Bisbal Experience. No us ho perdeu!

I a les 7 la reunió setmanal de l’equip de govern. Amb la Judith connectada a través del mòbil, mentre passa la covid a casa. Molts ànims i a recuperar-se!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari