15 i 16 de maig: assemblea del Partit Demòcrata i actuació d’en Guillem Estadella

15 i 16 de maig: assemblea del Partit Demòcrata i actuació d’en Guillem Estadella

El dissabte 15 de maig estic tot el dia connectada a l’assemblea nacional extraordinària del Partit Demòcrata. Enguany telemàtica, com no pot ser d’una altra manera però trobo molt a faltar fer-la presencial per poder parlar amb companys i companyes del partit!
Comencem a les 10 del matí amb en Genís Boadella explicant-nos el funcionament. Després ens expliquen l’informe econòmic i el president David Bonvehí ens explica l’informe de gestió que aprovem.
Escoltem les paraules que ens adreça Andoni Ortuzar d’EAJ-PNV des del País Basc i el President Mas. També ens adreça unes paraules la gran Àngels Chacón, gran referent!
A continuació ens presenten la mesa de la ponència formada per la Sònia Valero i en Quim Nin, que fan una feina extraordinària durant tot el dia, fins a quarts de 12 de la nit!
Quan comença la ponència estem tot el dia debatent i aprovant o rebutjant esmenes al text de la ponència, tot molt enriquidor. Orgullosa de formar-ne part!

El diumenge 16 de maig per la tarda anem al monòleg d’en Guillem Estadella “Quin pollastre!”, a la Societat. Com que enguany tampoc podem celebrar la festa de la primavera, la Junta de la Societat ha organitzat aquesta actuació. Ens hem fet un fart de riure amb en Guillem, és un gran actor i persona.
A la Bisbal ja va venir fa uns 5 anys quan vam reinaugurar el PIJ (Punt d’Informació Juvenil). Ens ho hem passat molt i molt bé! La cultura és segura!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari