8 i 9 de maig: cap de setmana d’òpera i de la 1ra ebike tour, sense moure’m de la Bisbal

8 i 9 de maig: cap de setmana d’òpera i de la 1ra ebike tour, sense moure’m de la Bisbal!

Els caps de setmana ja comencen a semblar els d’abans, amb activitats!
El dissabte 8 de maig per la tarda, gaudim de l’òpera Otello de Verdi, del Liceu, a l’auditori del CMC, després de l’explicació que ens va fer en Pol Avinyó la setmana passada. Una òpera amb música i interpretació extraordinaris! Tenim l’aforament complert amb trenta-sis persones.

El diumenge 9 de maig a les 9 del matí, part de l’equip de govern anem a les oliveres de darrera l’escola per preparar l’esmorzar de la 1ra ebike tour. Activitat organitzada des de conselleria de turisme, amb en Jaume Casañas al capdavant i on hi hem col·laborat diversos ajuntaments de la comarca. L’experiència surt des de Cunit a quarts de 9 del matí, va a Sant Jaume dels Domenys i després amb aturada a la Bisbal, on els participants esmorzen i agafen forces per seguir cap a Augustus Fòrum i arribar a Cunit a dinar.
Nosaltres ajudem a preparar els entrepans amb pa del forn de les escales, salsitxa de Cal Fidel i oli Torclum. I després, quan van arribant els corredors i corredores, els donem vi blanc de Cellers Domenys i aigua i refrescos. La ruta la fan sobretot en bicicleta elèctrica. Més de dos-cents participants d’arreu del país, la majoria no coneixien la Bisbal i avui l’han conegut i tastat!
Felicitats Jaume per la iniciativa, agraïments a oli Torclum, a Cellers Domenys i al gran equip de govern del que formo part!

Cap de setmana extraordinari!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari