Dijous 29 d’abril: matí de reunions i tarda de postgrau

Dijous 29 d’abril: matí de reunions i tarda de postgrau

A quarts de nou del matí ja sóc a l’Ajuntament per connectar-me a la reunió amb l’ACM (Associació Catalana de Municipis), FMC (Federació de Municipis de Catalunya) i el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). El motiu és posar en comú diversos aspectes sobre les polítiques d’ocupació, no és poca cosa! Acabem la reunió a un quart d’onze del matí aproximadament.
Seguidament una reunió d’urbanisme, per aquell projecte de modificació puntual de normes del pas de la C-51 pel municipi, que ve d’una sentència que ha guanyat la Generalitat a l’Ajuntament quan governava ERC per no voler fer el que ara estem fent, i que s’havia de fer. No cal recordar com funcionaven… Doncs ja quasi està a punt. És una modificació de posar sobre el paper la realitat i que no fa variar res.

I encara no estem perquè, a les 12 del migdia tenim reunió amb l’empresa d recollida de residus.
Avui, com cada dijous, dino aviat perquè a quarts de quatre de la tarda em connecto a les classe d’avui del postgrau en lideratge i governança local. Primer en Carles Ramió ens parla del lideratge polític, la modernització i el canvi de les organitzacions locals. I després gran classe d’en Santi Vila sobre el lideratge, parlant-nos també de la seva experiència com a regidor, alcalde i conseller. Una tarda on les tres hores de classe han passat volant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari