Dimecres 28 d’abril: últimes entrevistes, Consell comarcal i segona concentració de rebuig

Dimecres 28 d’abril: últimes entrevistes pel feminicidi de dilluns, Consell comarcal i segona concentració de rebuig

Aquest matí tinc les últimes entrevistes amb mitjans per parlar del feminicidi de dilluns. A quarts de 9 del matí amb la Xarxa Local, a través de videoconferència, a les 11 del matí també amb videoconferència en directe a “Espejo público” i a quarts d’1 del migdia, entrevista telefònica per Catalunya Ràdio. El que ha passat és molt greu i s’ha d’explicar i ha d’arribar a tot arreu, però els mitjans haurien de fer més cas de tot el que passa de bo i que es fa als pobles i no només sortir per temes escabrosos. M’hagués agradat que sortíssim pels grans actes organitzats el cap de setmana passat, per Sant Jordi.

Durant el matí tinc vàries reunions i per la tarda continuo amb feina. A les 7 de la tarda em connecto per la Junta de Govern del Consell Comarcal, amb quatre punts a l’ordre del dia.

Quan acabo espero una estoneta i vaig a la concentració davant l’Ajuntament, organitzada per les entitats La Malva, Veus de Dones, l’Ateneu Arbocenc, Alerta Violeta i l’Atzavara sota el lema “Davant la violència masclista, resposta feminista!” per mostrar una vegada més el rebuig al feminicidi de dilluns.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari