23 i 24 d’abril: divendres i dissabte gaudint del Sant Jordi!

23 i 24 d’abril: divendres i dissabte celebrant Sant Jordi

El divendres 23 d’abril és Sant Jordi i, de fa uns anys és festa local. Fa molt bon dia i això és una bona notícia, sobretot perquè el lliurament dels premis literaris el fem per la tarda a la pista, i només el podrem fer si fa bon temps!
Al matí rebo roses dels meus cavallers! I després anem al Vendrell, i tota la família triem llibres seguint la tradició de cada any. Aprofitem també per comprar pa de Sant Jordi.

Per la tarda preparem les cadires i tot perquè a quarts de 7 de la tarda va arribant la gent que s’ha inscrit al lliurament del 13è concurs literari de Sant Jordi. Quina il·lusió! L’any passat vam passar el Sant Jordi confinats a casa i, el lliurament de premis literaris el vam fer al juliol.
Avui donem premis amb alt nivell de participació, destacant alumnes de l’institut que s’han animat a escriure.
Molta il·lusió donar dos premis a dos bisbalencs: el Roger i l’Esperança.
Felicitar al jurat i agrair-los que hagin dedicat el seu temps a llegir i seleccionar les obres guanyadores. Avui també tenim una sorpresa: el Joan Marc ens presenta una nova entitat al municipi, un club de poesia. Felicitats per la iniciativa!
Després del lliurament de premis, gaudim de la magnífica actuació de les havaneres de les Anxovetes!
Dia de Sant Jordi rodó!

El dissabte 24 d’abril al matí, anem a Mas Llagostera. L’equip de govern anem rebent als que arriben a peu o en cotxe, ies fan dos grups per gaudir de la  visita teatralitzada a les barraques.
Quan acaben els dos grups, seiem entre vinyes per la presentació del llibre de Sant Jordi que, enguany és el llibre de les barraques del Jaume Miró. Som dels municipis amb més barraques de pedra seca, fet que ens porta a què aquest any presentem el primer volum i l’any que ve el segon.
Al Jaume el presenta l’arbocenc Robert Rovira i després el Jaume ens parla del llibre i tot el que representa.
És un gran llibre i que sapigueu que el podeu comprar a partir de dilluns a la biblioteca. l’acabar fem el vermut entre vinyes, boníssim!
La Judith, el Félix i jo, amb les respectives famílies, ens quedem a Mas Llagostera a dinar, a menjar tres tipus d’arrossos diferents, tots boníssim!
I el dissabte encara no s’acaba aquí! Per la tarda, cine amb el cicle de cinema Gaudí. Venen les entrades l’Associació de Dones la Roca Foradada. Avui amb la pel·lícula “Sentimental”, no us la perde que està molt i molt bé!

Dos dies meravellosos de Sant jordi, amb roses, llibres, bon temps i moltes activitats compartides amb bisbalencs i bisbalenques. La cultura és segura!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari