Divendres 16 d’abril, inaugurem exposició de pedra seca, el primer acte dels organitzats per Sant Jordi

Divendres 16 d’abril: reunions telemàtiques i inauguració d’exposició, primer acte de les activitats de Sant Jordi

Aquest matí em connecto a dues reunions telemàtiques, des del despatx d’alcaldia. Primer amb els regidors i regidores d’ocupació de la comarca, perquè des del Consell comarcal ens presenten una nova proposta. I després em connecto amb els alcaldes de Llorenç, Sant Jaume i Banyeres i també amb l’empresa que vol instal·lar un parc solar fotovoltaic als municipis. El mateix projecte al que hem presentat al·legacions i, tot i que estem a favor de l’energia solar, no estem a favor que es decideixi sense consensuar-ho amb el territori.

I per la tarda inaugurem l’exposicióTota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya“, dins el primer acte de tots els organitzats per Sant Jordi, gràcies a la feina de la regidora de cultura, Judith Vidal, i al tècnic de cultura, Jordi Ferran.
És una exposició itinerant de la Generalitat de Catalunya i, per aquest motiu, a la inauguració ens acompanya la Directora de cultura popular de la Generalitat, Ma Àngels Blasco. Gràcies per acompanyar-nos!
Fem una inauguració en dues parts: primer la institucional amb la directora de cultura popular, el president del Consell Comarcal, el conseller de turisme del Consell Comarcal, l’equip de govern, el regidor de la oposició que ha vingut, el Robert rovira que és de l’Associació de pedra seca de Catalunya i l’autor del llibre de Sant Jordi que presentarem la setmana que ve. I, al cap de mitja hora, hem convidat a representants d’entitats i associacions. Amb totes les mesures preses la cultura és segura! Podeu gaudir de l’exposició fins el 21 de maig, veniu a visitar-la que val molt la pena!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari