Dijous 15 d’abril: regal especial, reunions, postgrau i reunió comarcal del Partit Demòcrata

Dijous 15 d’abril: regal especial, Cambra de Comerç, postgrau i reunió del Partit Demòcrata del Baix Penedès

Aquest matí rebo un regal molt especial d’una persona molt especial, el llibreAtreveix-te a fer les coses a la teva manera” de Iolanda Batallé sobre la revolució del lideratge de les dones. Amb ganes de començar-lo!
Del matí destaco la reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona, la Judith com a regidora de comerç i la tècnica d’ocupació. Estem organitzant organitzant formació i dinamització comercial per seguir potenciant el comerç, establiments i serveis locals. Grans projectes!

Dino aviat perquè per la tarda, de quarts de 4 a quarts de 7, tinc classe del postgrau de lideratge i governança local, a la UPF i organitzat per l’ACM. Avui sessió telemàtica amb la Dra. Ana Freire sobre la transformació digital i canvi. Tres hores molt interessants!

I a les 8 del vespre, em connecto a la reunió comarcal del Partit Demòcrata. És de les reunions periòdiques que fem com a partit a nivell comarcal, telemàtica com totes les que fem ara. I amb moltes ganes que siguin presencials!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari