Dijous 8 d’abril: participo a la presentació de l’estudi de logística a Catalunya, organitzat per la UPIC

Dijous 8 d’abril: convocatòria de Junta de Govern i participació a la presentació de l’informe de la logística a Catalunya

A les 10 del matí la Judith i jo agafem el tren a Calafell fins a l’estació de França, i després caminem fins a la Llotja de mar, un edifici espectacular!
El motiu és la participació a la presentació de l’estudi “La logística, un motor per a Catalunya“, organitzat per la UPIC (Unió de polígons industrials de Catalunya) i la Cambra de Comerç de Barcelona, per aquest estudi realitzat a petició de set empreses logístiques que operen a Catalunya. Entre elles hi ha Prologis, que està instal·lada al polígon les Planes Baixes amb la logística de Kiabi. El seu director és qui em va demanar fa uns dies si hi volia participar. Ha estat un honor participar-hi!
L’objectiu de la jornada és posar en valor el sector de la logística al territori i reivindicar-lo com a activitat tractora d’ocupació estable i de valor afegit, sostenibilitat i innovació tecnològica.
Comencem a les 12 del migdia amb la benvinguda per part del Sr. Xavier Sunyer, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Barcelona i la inauguració a càrrec de l’Hble. Sr. Ramon Tremosa, Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. Després intervenen la Sra. Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman i la Sra. Sílvia Solanellas, Directora de la UPIC, amb la presentació de l’estudi “La logística: un motor per a Catalunya”.
Després dues empreses logístiques expliquen la seva experiència i els reptes: el Sr. Cristian Oller, Country Manager de Prologis a Espanya i el Sr. Ignacio García Cuenca, Country Manager de Goodman a Espanya.
A continuació prenem la paraula un alcalde i dues alcaldesses: la Sra. Lluïsa Moret, Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; el Sr. Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei i jo mateixa. Expliquem què suposa pels nostres municipis el tenir activitat logística.
I conclou l’acte l’Hble. Sr. Damià Calvet, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.
La veritat és que estava nerviosa per la meva intervenció però, com que l’havia preparat i assajat, crec que ha anat prou bé. Una experiència més!

Durant el trajecte del tren i el matí, anava mirant el mòbil per anar mirant i signant les propostes i convocatòria de la Junta de Govern de dilluns que ve.

Hem sortit a 1 quart de 3 del migdia i anem a dinar al davant, al restaurant 7 portes. Feia molts anys que no hi anava i tot, com sempre, boníssim! No és un restaurant per anar-hi cada dia però un dia de tant en tant ve molt de gust! Per la tarda tornem amb el tren, cansades i satisfetes de com ha anat el dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari