Dimecres 7 d’abril: reunió telemàtica, consell d’alcaldes telemàtic i preparació per demà

Dimecres 7 d’abril: reunió amb l’ACM, consell d’alcaldes i preparació de la intervenció de demà a l’acte de la UPIC

Avui a quarts d’11 del matí em reuneixo, telemàticament, amb el president de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i els membres del grup d’ocupació i la FMC (Federació de Municipis de Catalunya) per parlar de temes d’ocupació i del món local. Una reunió interessant.

I a les 7 de la tarda em connecto al consell d’alcaldes, també reunió telemàtica, de dues hores on parlem d’energies renovables, dels parcs solars fotovoltaics que es volen instal·lar sense el consens del territori i escoltem al Sr. Jordi Cartanyà. El Sr. Cartanyà és de la plataforma d’hidrogen verd Catalunya Sud, que lidera la URV (Universitat Rovira i Virgili). Molt i molt interessant!

Durant tot el dia vaig preparant la intervenció, de 5 minuts, per demà a la presentació de l’estudi “La Logística: un motor per a Catalunya”. És un estudi fet per la UPIC (Unió de polígons industrials de Catalunya) i la Cambra de Comerç de Barcelona. Hi intervindran algunes de les grans plataformes logístiques que operen a Catalunya i tres alcaldes de tres municipis amb empreses logístiques, perquè expliquem com es viu i què representa la logística en aquests municipis. I La Bisbal som un dels tres municipis que hi participem, tot un honor i responsabilitat! Demà ja explicaré com ha anat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari