Divendres 2 d’abril: Divendres Sant

Divendres 2 d’abril: divendres Sant a la missa de la mort de Jesús i encetant els rotllos!

Avui divendres Sant fa un dia espectacular! Les previsions del temps eren de dies de fred i pluja i, en canvi, fa un dia radiant. Aquest any no havíem de patir del temps, al no haver-hi processó de divendres sant ni aplec del dilluns de Pasqua, per la pandèmia, però millor que faci bon temps, que en tenim ganes!
Doncs avui preparem el foc a terra per fer pop a la brasa per dinar, seguint amb la tradició de no menjar carn, i crestes de tonyina per sopar. Per seguir la tradició, al matí anem a buscar un rotllo i el mengem per berenar, boníssim!
A les 7 de la tarda anem a la missa de la mort, una missa diferent on es llegeix la passió de Crist.

Divendres Sant a casa, seguint les tradicions!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari