Dilluns 29 de març: aquesta és la publicació número 1.500 al bloc!

Dilluns 29 de març: reunions telemàtiques amb l’ACM i la Mancomunitat Penedès-Garraf, sorteig del cinema Gaudí, convocatòria de Junta de Govern extraordinària i la publicació 1.500 al bloc

A les 10 del matí rebem les entitats bisbalenques que volen participar en el sorteig per vendre les entrades del cicle Gaudí de cinema en català dels mesos d’abril, maig i juny. Després ja no tornarem a tenir cine fins a la tardor.
Es convida a totes les entitats i associacions i, les que venen avui són els Senderistes bisbalencs, l’Associació de dones la roca foradada, el grup de geganters i grallers de la Societat i l’associació de gent gran.
Com que hi ha tres pel·lícules a sortejar, qui es queda fora és el grup de geganters i grallers. Les altres tres entitats vendran les entrades dels propers mesos.

Avui tenim comitè executiu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), a la 1 del migdia. Comitè telemàtic des del despatx d’alcaldia i presidida pel president de l’ACM Lluís Soler, alcalde de Deltebre. Tenim varis punts a l’ordre del dia i, la veritat, és que es fa molta feina des de l’ACM. Avui repassant-ho, és quan te n’adones!
El comitè el formem alcaldes i alcaldesses de diferents municipis molt petits, petits, mitjans i grans, de diferents partits i de més joves i més grans. Amb tota aquesta riquesa de persones es poden fer grans coses! Acabem el comitè a un quart de tres del migdia.

Per la tarda signo la convocatòria d’una Junta de Govern extraordinària pel proper dijous 1 d’abril. No n’acostumem a fer de Juntes de govern extraordinàries però ara haguéssim estat masses dies sense celebrar junta, ja que l’última va ser dilluns passat 22 de març i la propera no és fins el dilluns 12 d’abril.
Per això convoco avui aquesta Junta. Dijous ja aniré explicant els diferents punts a aprovar.

A 2 quarts de vuit del vespre, em connecto des de casa a l’Assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf. La segona assemblea a la que assisteixo. Presideix l’assemblea el Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix.
l’Assemblea dura una hora i tenim dinous punts a l’ordre del dia. Seguim treballant!

Aquesta és la publicació 1.500 al bloc! Vaig començar el gener de 2015 i ja s’ha convertit en una rutina diària. No m’ho hagués pensat mai, quan vaig començar. I gràcies a vosaltres per llegir-me!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari