Divendres 19 de març: agraïment al voluntariat municipal, celebració de casament civil i mesa de negociació

Divendres 19 de març: Sant Josep i dia del pare. A l’Ajuntament, compartint esmorzar amb el voluntariat municipal, celebració de casament civil i mesa de negociació de personal.

Avui és Sant Josep i dia del pare. En el cas del meu pare, com que es diu Josep, és un dos en un! Ho celebrarem diumenge. A casa ho celebrem per sopar tots quatre amb regal de del dia del pare de Terra i Taula!

Cada any fem un homenatge, i ben merescut, al voluntariat d’activitats i serveis. L’any passat ja no el vam poder celebrar per la pandèmia i, aquest any el fem avui a les 11 del matí amb el voluntariat dels serveis municipals Bon dia i del rebost solidari. Persones molt generoses que dediquen una part del seu temps als altres, de manera desinteressada. Moltes i moltes gràcies!
Fem un esmorzar a un dels millors racons del municipi amb grans vistes: la timba.

A les 12 del migdia tinc el goig de celebrar el casament civil de dos bisbalencs: Ma Carmen i Manuel. Moltes felicitats parella!

I a la 1 del migdia ens reunim la mesa de negociació del personal, format per la secretària municipal, dos representants dels treballadors (un per part del personal funcional i una per part del personal laboral) i jo. Tractem varis temes i importants iens emplacem a una propera reunió passat Setmana Santa.

Acabem l’hivern i avui tenim temps primaveral: sol, una mica de vent i un fort ruixat de tarda.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari