20 i 21 de març: benvinguda, casament civil, vermut electrònic, monòleg, dia mundial de la poesia i dinar de Sant Josep

20 i 21 de març: comencem la primavera amb la benvinguda a nous empadronats, casament civil, vermut electrònic dels Esventats, monòleg, dia mundial de la poesia i dinar de Sant Josep.

Aquest cap de setmana està ple d’activitat, organitzades de manera diferent per complir totes les mesures. anem tornant a la normalitat!
El dissabte 20 de març a les 11 del matí, dono la benvinguda a dos nous veïns. com sempre, els donem informació del municipi i una ampolla de vi o cava de la cooperativa, de Cellers Domenys. Benvinguts!
A les 12 del migdia acompanyo a la Paqui a l’auditori del CMC, ja que avui celebra el primer casament civil com a regidora. A més, casa uns bons coneguts: el Jose i la Magnolia. Molt bé Paqui i felicitats als nuvis!

D’aquí anem una estoneta al pàrquing dels autobusos, davant l’institut, perquè els Esventats organitzen el primer de varis vermuts musicals. Les entitats i associacions de la Bisbal són moltes i molt actives, tot i que la situació actual fa que hagin abaixat el ritme per obligació. Els joves Esventats han organitzat una sèrie de vermuts musicals, i avui el primer. El fan de 12 del migdia a les 5 de la tarda, amb cita prèvia i totes les mesures. Endavant Esventats!

I al vespre tornem a l’auditori del CMC per gaudir i riure amb el monòlegLa sagrada vagina“, de Vivi Lepori, organitzat per l’Associació de Dones la Roca Foradada. A l’arribar temperatura presa i gel per les mans i cap a la sala!
És un monòleg original, intel·ligent, fa riure i també fa pensar. Gaudim d’una bona estona!

Diumenge 21 de març fa un dia assolellat, ideal per celebrar el dia mundial de la poesia a la timba. Hi acudim tot l’equip de govern per gaudir-ne.
Des del 2016 que cada any el celebrem i cada any hi participa més gent. És una acte bonic, que aporta pau i alegria pels sentits. L’any passat va ser l’únic que no es va celebrar, estàvem al començament de l’estat d’alarma amb tota la incertesa que va comportar els primers mesos d’aquesta situació.
Enguany el poema és “No em despulleu“, de Felicia Fuster i l’escoltem en català, castellà, gallec, anglès, alemany, romanès i àrab. Enguany deixem desert llegir-lo en francès, en record del Jacint Ràfols que, des del primer any,sempre el va llegir.
Després la Maryen, la Felissa, el Jordi, el Joan Marc, la Teresa, l’Esperança, l’Esther i el Ramon ens han llegit poemes escrits per ells o de tercers, explicant perquè el llegien. Moltes i moltes gràcies per regalar-nos aquesta estona amb la riquesa de les llengües!
A l’acabar, aprofitem per fer el vermut a la terrassa del bar la Riba.

I al migdia, dinem a l’Ull de llebre per celebrar Sant Josep. Quin gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari