13 i 14 de març: la vida continua, diferent, després d’un any de l’inici de la pandèmia

13 i 14 de març: cap de setmana celebrant casament civil, nova sessió del cinema Gaudí, celebrant aniversari i recordant que fa un any que va començar l’estat d’alarma per la Covid-19

El dissabte 13 de març al migdia, tinc el goig de celebrar el casament civil de l’Aroha i la Brenda a l’auditori del CMC (Centre Municipal de Cultura). Aquest mes de març celebrem quatre casaments civils, alguns dels quals estaven programats per l’any passat pèro que s’han anat postposant per la situació de la Covid-19.
Però la vida continua i això és el que fa que moltes parelles facin el pas i, encara que no ho puguin celebrar com voldrien amb família i amics, es decideixen a fer el pas. Són parelles valentes i decidides. I avui també ho són la Brenda i l’Aroha, moltes felicitats!

Per la tarda torno al CMC per la pel·lícula l’Ofrena del cicle Gaudí de cinema en català. Aquesta pel·lícula diria que encara és de la temporada anterior que, per la Covid-19, vam postposar i anem projectant aquests mesos. Avui ven les entrades l’Associació de la Gent Gran. M’ha agradat més del que em pensava, comptava que seria una pel·lícula estranya i m’ha sorprès. És dura i reflexa l’egocentrisme que vivim, mirant-se sempre el melic i els problemes propis i sense massa voluntat de superar-los. Una prova n’és el títol “Ofrena”, que reflexa el no atrevir-se a demanar perdó o a dir la veritat cara a cara a les persones estimades. Si podeu anar-la a veure, aneu-hi! El que m’ha costat més és saber exactament què passava, durant la primera mitja hora es va endavant i endarrere en el temps i m’ha costat entendre que els personatges eren els mateixos en diferents etapes de la vida i lligar tota la història, a partir d’aquí ja l’he gaudit. És una pel·lícula per pensar.

El diumenge 14 de març estem de celebració d’aniversari. El Rafel celebra els quaranta-i-tots! I ho celebrem amb els de casa. Avui fa un any que vam tancar-nos a casa per la pandèmia de la Covid-19 i amb una gran incertesa de què passaria i sense saber com ens canviaria la vida. Un canvi que encara ara fa que visquem diferent i que ens marcarà de per vida. Però aprenem a conviure-hi i adaptar-nos per continuar endavant de la millor manera possible.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari