Dijous 11 de març: reunió amb la Cambra de Comerç i tarda de postgrau

Dijous 11 de març: reunió amb la Cambra de Comerç i tarda de postgrau

Aquest matí ens reunim amb la Cambra de Comerç de Tarragona, per seguir treballant per noves propostes per la dinamització del comerç local, amb més formació, campanyes i activitats per aquest any. Som-hi!

A quarts de quatre de la tarda, i fins a quarts de set, em connecto al postgrau en lideratge i governança local. Avui totes les sessions són amb la Dra. Victòria Alsina. El tema principal d’avui ha estat la detecció de problemes i la seva definició i no és fàcil! Molt interessant i pràctic, perquè hem fet grups i exercicis en grups per després posar-ho en comú. I tot virtual!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari