4, 6 i 7 de març: divendres i cap de setmana amb visita a la fassina, casament civil i inici dels actes pel 8M

5, 6 i 7 de març: divendres i cap de setmana amb visita a la fassina, casament civil i inici dels actes pel 8M

El divendres 5 de març a les 9 del matí la Judith i jo anem a l’esplanada d’enderroc de la fassina, per parlar amb el director d’obra i l’empresa que està fent l’enderroc. Ens expliquen com ha anat, el que falta i que en dues setmanes ja estarà. Bona notícia! Ara falta fer la feina prèvia per la torre de la fassina i poder licitar el projecte de conservació de la fassina i de construcció de la resta. Seguim!
La resta de matí tinc vàries reunions fins a les 12 del migdia que celebro un casament civil, de la Laura i el Dídac. I amb molta il·lusió quan són més que coneguts, moltes felicitats parella!

El cap de setmana tranquil, com tots els d’aquest últim any! L’únic a destacar és el diumenge 7 de març al migdia, que part de l’equip de govern ens trobem amb dones de l’associació de veïns de l’Esplai al dipòsit d’aigua de l’Esplai. El motiu és fer-nos una foto i veure el grafit pintat per l’artista vendrellenc que, amb el suport d’Aqualia, ha pintat i demà ho acabarà per commemorar el 8M, dia de la dona. Una commemoració que esperem que aviat no sigui reivindicativa sinó que sigui un homenatge a totes les dones lluitadores per aconseguir la igualtat. Malauradament hi ha molts països on estan a anys llum de la igualtat i, per tant, cal seguir lluitant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari