Dijous 4 de març: comissió de seguiment del SOC, convocatòria de Junta de govern i postgrau

Dijous 4 de març: treballant des de casa amb reunió del SOC, convocatòria de la Junta de govern i tarda de postgrau

Aquest matí vaig a Vilanova i la Geltrú per acompanyar els meus pares a renovar el carnet d’identitat. Feia molt de temps que no hi anava! i avui perquè faig de conductora, que sinó no hi podria ser. Mentre són renovant el carnet, faig un cafè a la plaça del mercat.

Quan tornem a la Bisbal em quedo a casa treballant: correus, trucades i convocant la Junta de govern pel dilluns que ve.
A la 1 del migdia em connecto a la Comissió de seguiment del SOC que, avui, és per la reprogramació del POCAT (programa operatiu de Catalunya per la incorporació dels fons extraordinaris REACT-EU), amb una presentació molt interessant i on després fem preguntes i aportacions.

Dino puntual a les 2 del migdia perquè a 2 quarts de 4 de la tarda començo la sessió de classe virtual del postgrau en lideratge i governança local, a la UPF i organitzat per l’ACM. La classe d’avui és de dues hores a càrrec del Dr. Carles Ramió, sobre el sistema institucional territorial de Catalunya. Un tema on hi fem varis comentaris i punts de vista. Molt enriquidor!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari